Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 6854g9850kcal1096.6g0g610g0g
Rypsiöljy 555g4910kcal0g0g555.2g0g
Purjosipuli 823g188kcal14.9g19.7g1.6g17.3g
Tilli, tuore 1371g410kcal50.6g12.3g11g28.8g
Korppujauho 206g753kcal21.6g154g2.1g10.9g
Ruokasuola jodioitu 178g4.6kcal1.1g0g0g0g
Valkopippuri 14g39kcal1.4g5.8g0.3g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g32309kcal2372.4g383.6g2360.4g121.2g
Valittu annoskoko10000g16155kcal1186.2g191.8g1180.2g60.6g
Annoskoko puolitettuna5000g8077kcal593.1g95.9g590.1g30.3g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230