Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2312g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 231g822kcal75g122.3g2.3g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g462g1433kcal83.2g189.6g37g83.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 578g725kcal63.6g1.5g52.1g0g
Sokeri 786g3190kcal0g785.2g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g23g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g37g115kcal4.1g22.2g2.6g10.4g
Hiiva 231g172kcal30.3g2.5g0.9g16g
Vehnäjauho, sunnuntai3930g13754kcal471.6g2790.1g82.5g117.9g
Rusinat (Rainbow) 1 pss578g1849kcal17.3g410.3g4g56.1g
Mantelirouhe, 1 rkl185g1069kcal39g9.8g93.4g21.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl462g4161kcal0g0g462.3g0g
Kananmuna kuoreton 185g264kcal23.1g0.6g19g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g55109kcal1614.4g8668.2g1512.2g610.2g
Valittu annoskoko10000g27555kcal807.2g4334.1g756.1g305.1g
Annoskoko puolitettuna5000g13777kcal403.6g2167.1g378.1g152.6g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103