Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)809g218kcal10.5g38.8g1.6g13.8g
Valkosipuli 41g44kcal3.2g6.6g0.2g0.8g
Inkivääri, tuore, silputtu121g97kcal2.2g21.6g1g2.4g
Rypsiöljy 453g4007kcal0g0g453.1g0g
Currytahna punainen (Pirkka)81g210kcal1.7g7.4g19.4g0g
Tomaattimurska 4045g1189kcal22.7g214.4g8.1g76.9g
Vesi121g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 121g401kcal2.4g3.6g42.5g0g
Korianteri, tuore, annos 20g162g32kcal3.2g6.5g0.8g4.9g
Katkarapu 4045g2767kcal584.1g0g44.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17931kcal1260g597.8g1142.4g197.6g
Valittu annoskoko10000g8966kcal630g298.9g571.2g98.8g
Annoskoko puolitettuna5000g4483kcal315g149.5g285.6g49.4g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228