Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 2592g2913kcal547.8g0g77.8g0g
Sipuli (kuorittu)1296g350kcal16.9g62.2g2.6g22g
Paprika punainen 1620g474kcal15.2g72.9g6.5g30.8g
Porkkana 1296g424kcal8g72.1g2.6g33.1g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1296g519kcal14.3g93.3g6.5g18.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g194g894kcal1g1g99.2g0.1g
Flora ruoka kevyt & paksu1620g972kcal16.2g72.9g64.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow84g219kcal8.4g8.4g16.9g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13531kcal1255.6g765.6g553.8g210.8g
Valittu annoskoko10000g6765kcal627.8g382.8g276.9g105.4g
Annoskoko puolitettuna5000g3383kcal313.9g191.4g138.5g52.7g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107752