Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1100g360kcal6.8g61.2g2.2g28g
Bataatti, kuorittu 629g509kcal9.9g105.8g0.3g18.9g
Sipuli (kuorittu)566g153kcal7.4g27.2g1.1g9.6g
Valkosipuli 50g55kcal4g8.2g0.3g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl94g849kcal0g0g94.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 6285g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi138g387kcal12.4g9.7g31.8g0.1g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%629g1069kcal43.4g8.8g94.3g12.6g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 314g400kcal67.8g0g14.1g0g
Persilja 189g52kcal2.6g2.1g0.4g15.1g
Mustapippuri 6.3g18kcal0.7g2.4g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7698kcal310g450.8g478g174.2g
Valittu annoskoko10000g3849kcal155g225.4g239g87.1g
Annoskoko puolitettuna5000g1925kcal77.5g112.7g119.5g43.6g
Arvot/100g100g39kcal1.5g2.3g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110