Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)2162g7481kcal259.5g1535.1g34.6g177.3g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen4324g5189kcal778.4g51.9g259.5g8.6g
Sipuli (kuorittu)595g161kcal7.7g28.5g1.2g10.1g
Paprika punainen 865g253kcal8.1g38.9g3.5g16.4g
Kesäkurpitsa zucchini 649g117kcal3.6g16.2g2.6g4.5g
Vehnäjauho puolikarkea 216g742kcal22g151.4g2.6g7.6g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia1081g1622kcal183.8g0g97.3g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)108g281kcal14.1g13g19.5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31691kcal2554.4g3670g841.6g449.8g
Valittu annoskoko10000g15846kcal1277.2g1835g420.8g224.9g
Annoskoko puolitettuna5000g7923kcal638.6g917.5g210.4g112.5g
Arvot/100g100g159kcal12.8g18.4g4.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109927