Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3202g578kcal17.9g80g12.8g22.4g
Herkkusieni säilyke 1067g181kcal22.4g2.1g3.2g25.6g
Sipuli (kuorittu)534g144kcal6.9g25.6g1.1g9.1g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.213g747kcal28.4g145.1g5.1g8.1g
Vesi3202g0kcal0g0g0g0g
Timjami 21g60kcal1.9g5.8g1.6g7.9g
Oliiviöljy 53g472kcal0g0g53.4g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi107g352kcal4.8g16g29.9g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 1601g4768kcal297.1g40g384.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14604kcal758.8g629.2g982.6g146.2g
Valittu annoskoko10000g7302kcal379.4g314.6g491.3g73.1g
Annoskoko puolitettuna5000g3651kcal189.7g157.3g245.7g36.6g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.1g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111038