Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1207g774kcal38.6g58.2g42.3g0.1g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g6036g6640kcal1509.1g0g60.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g40g68kcal3.2g12.9g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 2213g3157kcal276.7g6.6g226.9g0g
Korppujauho 503g1842kcal52.8g376.8g5.2g26.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24964kcal3760.8g909g670.2g53.6g
Valittu annoskoko10000g12482kcal1880.4g454.5g335.1g26.8g
Annoskoko puolitettuna5000g6241kcal940.2g227.3g167.6g13.4g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.5g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111089