Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 3164g3751kcal696.1g0g104.4g0g
Sipuli 607g184kcal7.6g29.1g1.2g10.3g
Oivariini, 80 normaalisuolainen190g1366kcal1.9g1.9g151.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1897g1612kcal19g66.4g132.8g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g304g1123kcal3g254.9g9.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 3794g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 7.6g22kcal0.8g3.2g0.2g2g
Suola, annos 3g38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16115kcal1456.8g711g798.8g24.6g
Valittu annoskoko10000g8057kcal728.4g355.5g399.4g12.3g
Annoskoko puolitettuna5000g4029kcal364.2g177.8g199.7g6.2g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114391