Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g3980g5254kcal835.8g0g199g0g
Sipulikuutiot Apetit1493g388kcal17.9g71.6g3g0g
Maizena maissitärkkelys448g1567kcal3.6g389.6g0g0g
Voi 100g722kcal1.2g0.4g80.9g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)995g816kcal94.5g109.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2985g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17493kcal1906g1142.2g565.8g0g
Valittu annoskoko10000g8747kcal953g571.1g282.9g0g
Annoskoko puolitettuna5000g4373kcal476.5g285.6g141.5g0g
Arvot/100g100g88kcal9.5g5.7g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117110