Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g2834g7085kcal496g0g566.8g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g2024g2895kcal404.9g0g141.7g0g
Kaali, valkokaali4858g1025kcal58.3g165.2g9.7g102g
Mustapippuri 81g227kcal8.8g31g2.7g21.5g
Persilja 202g55kcal2.8g2.2g0.4g16.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22573kcal1941.6g396.8g1442.6g279.4g
Valittu annoskoko10000g11287kcal970.8g198.4g721.3g139.7g
Annoskoko puolitettuna5000g5643kcal485.4g99.2g360.7g69.9g
Arvot/100g100g113kcal9.7g2g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118654