Kana-papusalaatti

Paista kananpalat kypsiksi öljyssä.

Mausta lopuksi broileri mausteella.

Huuhtele ja valuta pavut.

Kypsennä parsakaali höyryssä.

Laita kaikki kamat suoraan lautaselle tai sekoita kulhossa.

Lisää päälle parmesan lastuja

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan kevyet fileeviipaleet (Karinimen), annos 600g2444g2322kcal488.9g0g39.1g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 667g84kcal7.5g6.5g1.3g6.7g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 556g72kcal6.2g5.4g1.1g6.7g
Tomaatti 2000g455kcal11.2g69g6g28g
Kurkku, tuore1111g111kcal6.7g18.8g1.1g7.8g
Organic mixed beans in water (Biona), annos 240g1556g1571kcal118.2g258.2g7.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 1111g390kcal51.3g21.7g3.3g27.8g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g222g862kcal73.3g0g63.1g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g333g3000kcal0g0g333.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17736kcal1526.6g759.2g912.2g154g
Valittu annoskoko10000g8868kcal763.3g379.6g456.1g77g
Annoskoko puolitettuna5000g4434kcal381.7g189.8g228.1g38.5g
Arvot/100g100g89kcal7.6g3.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121787