Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2458g3506kcal307.2g7.4g251.9g0g
Perunajauhot,rainbow2234g7239kcal2.2g1809.9g2.2g31.3g
Sokeri 1899g7709kcal0g1897.3g0g0g
Leivinjauhe 56g98kcal2.9g21.1g0g0.3g
Mansikka 1315g612kcal6.6g110.5g2.6g25g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g657g2562kcal0g643.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 1315g540kcal13.1g53.9g10.5g48.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g44533kcal664g9087.8g534.4g210.6g
Valittu annoskoko10000g22267kcal332g4543.9g267.2g105.3g
Annoskoko puolitettuna5000g11133kcal166g2272g133.6g52.7g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126386