Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g1633g441kcal21.2g78.4g3.3g27.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g408g425kcal32.2g66.5g2.4g8.2g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g408g449kcal20.4g85.7g2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2041g3265kcal55.1g55.1g306.1g0g
Ruohosipuli 816g185kcal11.3g13.9g4.9g19.6g
Katkarapu 4082g2792kcal589.4g0g44.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton204g43kcal0.6g3.3g0g0.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g408g3674kcal0g0g408.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22545kcal1460.4g605.8g1543.6g111.6g
Valittu annoskoko10000g11272kcal730.2g302.9g771.8g55.8g
Annoskoko puolitettuna5000g5636kcal365.1g151.5g385.9g27.9g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850