Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g4902g11177kcal931.4g0g833.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g686g1853kcal51.5g336.3g34.3g68.6g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g2451g1593kcal78.4g117.6g85.8g0g
Kananmuna kuoreton 735g1049kcal91.9g2.2g75.4g0g
Korppujauho (X-tra)1226g4657kcal159.3g931.4g24.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g40657kcal2625g2775g2106.6g137.2g
Valittu annoskoko10000g20328kcal1312.5g1387.5g1053.3g68.6g
Annoskoko puolitettuna5000g10164kcal656.3g693.8g526.7g34.3g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519