Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g176g635kcal79.3g70.5g10.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4327g15144kcal519.2g3072.1g90.9g129.8g
Vesi4808g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 561g1280kcal74.7g86.4g25.2g210.3g
Oivariini vähärasvainen48g264kcal0.5g0.5g28.8g0g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g34646kcal1347.4g6459g311g680.2g
Valittu annoskoko10000g17323kcal673.7g3229.5g155.5g340.1g
Annoskoko puolitettuna5000g8662kcal336.9g1614.8g77.8g170.1g
Arvot/100g100g173kcal6.7g32.3g1.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130590