Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2475g596kcal44.8g54.5g7.4g56.9g
Parsakaali brokkoli 2475g868kcal114.4g48.3g7.4g61.9g
Broilerisuikale, keskiarvo 1980g2410kcal420.8g0g79.2g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%1238g1609kcal37.1g24.8g160.9g1.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 990g3269kcal19.8g29.7g346.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl99g871kcal0g0g99g0g
Juustoraaste emmental punaleima743g2896kcal215.3g0g222.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25036kcal1704.4g314.6g1846.4g240g
Valittu annoskoko10000g12518kcal852.2g157.3g923.2g120g
Annoskoko puolitettuna5000g6259kcal426.1g78.7g461.6g60g
Arvot/100g100g125kcal8.5g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130937