Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g4766g1621kcal9.5g338.4g14.3g85.8g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)2288g8465kcal320.3g1258.3g183g251.7g
Sokeri 953g3869kcal0g952.3g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 1907g10154kcal6.3g6.7g1143.9g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g48g174kcal1.7g37.9g1.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g38g153kcal0g37.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g48871kcal675.6g5262.8g2685.8g675g
Valittu annoskoko10000g24435kcal337.8g2631.4g1342.9g337.5g
Annoskoko puolitettuna5000g12218kcal168.9g1315.7g671.5g168.8g
Arvot/100g100g244kcal3.4g26.3g13.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131803