Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1606g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g88g318kcal39.7g35.3g5.3g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 32g130kcal0g32.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2088g7163kcal212.7g1461.3g25.1g73.1g
Oliiviöljy 542g4793kcal0g0g542g0g
Hapankaali 3212g903kcal34.4g138.1g6.1g65.8g
Tomaattimurska Eldorado361g72kcal4.3g12.6g0.4g5.1g
Ketsuppi, Felix434g390kcal4.3g91g2.2g0g
Oregano, kuivattu 12g37kcal1.3g2.6g1.2g5.2g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste1606g5781kcal465.7g27.3g449.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g39174kcal1524.8g3600.6g2063.8g298.4g
Valittu annoskoko10000g19587kcal762.4g1800.3g1031.9g149.2g
Annoskoko puolitettuna5000g9794kcal381.2g900.2g516g74.6g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132150