Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1077g326kcal13.5g51.7g2.2g18.3g
Papu valkoinen, keitetty 1436g1546kcal121.1g201.1g5g100.5g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 718g2288kcal175.1g328.2g13.6g63.9g
Tomaattimurska 2873g845kcal16.1g152.2g5.7g54.6g
Valkosipuli 108g117kcal8.5g17.6g0.6g2.3g
Rajah Mild Curry Paste (10g)144g205kcal5.6g12.5g14.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 3591g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 54g476kcal0g0g53.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11604kcal679.8g1526.6g191.6g479.2g
Valittu annoskoko10000g5802kcal339.9g763.3g95.8g239.6g
Annoskoko puolitettuna5000g2901kcal170g381.7g47.9g119.8g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139829