Kevyt pizzapohja

Sekoita jauhoihin 2,5 tl kuivahiivaa, ja sen jälkeen lämmin vesi, käsin sekoittaen.

Lopuksi lisää 2tl oliiviöljyä yhä käsin sekoittaen.

Jos taikina on liian kuivaa, niin lisää vettä, ei öljyä.

Itse teen tästä 1 (ravintolapizzan kokoisen) pyöreän pizzan, jonka jaan sitten miehen kanssa kahtia.

Laske täytteet erikseen.

Itse laitan juustoksi 5% Turunmaata, ja ihan ripotellen päälle nimeksi mozzarella-hyvin on kelvannut miehellekin!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Tso
AineksetMääräEnergiaPHRK
Durumvehnäjauho [1 dl] (Myllyn paras), annos 70g5973g20904kcal776.5g4180.9g89.6g0g
Vesi3413g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g273g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 341g3018kcal0g0g341.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g47845kcal1553g8361.8g861.8g0g
Valittu annoskoko10000g23923kcal776.5g4180.9g430.9g0g
Annoskoko puolitettuna5000g11961kcal388.3g2090.5g215.5g0g
Arvot/100g100g239kcal7.8g41.8g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142781