Täykkäri Pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot (yhteensä n. 5 dl) ja suolaa (ja sokeria) halutun verran.

Nostata ja leivo pizzaksi.

Itse sain tästä melkein 2 pellillistä todella ohutta pizzapohjaa.

Lämmitä uuni 250-300 asteeseen ja kuumenna peltiä uunissa.

Lisää täytetty pizza kuumennetulle pellille ja paista kunnes juusto on hyvännäköistä (n. 10-15 min.) kannattaa välillä katsoa miltä näyttää eli tarvitseeko asteita laskea, jos pitää 300 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Suez
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiivaleipävehnäjauho 2115g6894kcal256.6g1256.5g59.2g116.3g
Hiiva 289g215kcal37.8g3.2g1.2g19.9g
Vesi3846g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)3750g11625kcal637.5g2025g108.7g487.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g37468kcal1863.8g6569.4g338.2g1247.4g
Valittu annoskoko10000g18734kcal931.9g3284.7g169.1g623.7g
Annoskoko puolitettuna5000g9367kcal466g1642.4g84.6g311.9g
Arvot/100g100g187kcal9.3g32.8g1.7g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149131