Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)8089g18605kcal808.9g525.8g1456.1g8.1g
Amerikan pekoni 1viipale795g2544kcal95.4g0g238.5g0g
Dijonsinappi, Maille, Original140g98kcal5.6g11.2g4.2g4.2g
Ketsuppi, euro shopper251g251kcal2.5g57.7g1.3g3g
Purjosipuli 558g128kcal10.1g13.4g1.1g11.7g
Valkosipuli 112g121kcal8.8g18.2g0.7g2.3g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.3g0.5g3.7g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g43571kcal1865.6g1263.2g3404.8g66g
Valittu annoskoko10000g21785kcal932.8g631.6g1702.4g33g
Annoskoko puolitettuna5000g10893kcal466.4g315.8g851.2g16.5g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151281