Ihana suklaa-vadelmakakku

Pohja:
Sulata 150 g suklaata ja 150 g voita varovasti kattilassa.

Sekoita ja jätä jäähtymään.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita keskenään vehnä- ja leivinjauhe.

Lisää varovasti sekoittaen vaahdon sekaan.

Sekoita jäähtynyt suklaa-voiseos varovaisesti taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotetussa vuoassa 175 asteessa n. 35-40 min.
Kumoa kakku ja laita yöksi jääkaappiin.

Kostuta seuraavana päivänä kahvilla, levitä pinnalle (haluamasi määrä) vadelmamarmeladia.

Kuorrutus:
Sulata kermassa, voi ja suklaa.

Sekoita ja levitä hiukan jäähtynyt seos kakun päälle.

Koristele haluamallasi tavalla (esim.

hopeahelmillä, ananaskirsikoilla tai suklaarouheella).

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1503g2145kcal187.9g4.5g154.1g0g
Sokeri 1936g7859kcal0g1934.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1777g6096kcal181.1g1243.7g21.3g62.2g
Leivinjauhe 46g80kcal2.4g17.2g0g0.2g
Taloussuklaa, Fazer1367g7039kcal53.3g765.4g410g72.4g
Voi 1367g9915kcal16.3g5.5g1111.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 911g3008kcal18.2g27.3g318.9g0g
Voi 60% rasvaa 182g993kcal1.6g0.9g111.1g0g
Vadelmamarmeladi, Saarioinen911g1640kcal3.6g391.8g1.8g21g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g77548kcal928.8g8781.2g4256.8g311.6g
Valittu annoskoko10000g38774kcal464.4g4390.6g2128.4g155.8g
Annoskoko puolitettuna5000g19387kcal232.2g2195.3g1064.2g77.9g
Arvot/100g100g388kcal4.6g43.9g21.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151814