Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 4561g10100kcal798.1g0g775.3g0g
Kuohukerma (Ingman)3315g11270kcal72.9g102.8g1160.1g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto1657g4640kcal314.9g0g364.6g0g
Sipuli (kuorittu)265g72kcal3.4g12.7g0.5g4.5g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 6.6g19kcal0.7g2.8g0.1g1.7g
Oivariini, 60 (100g)133g729kcal1.3g1.3g79.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 6g13kcal1g0g1g0g
Kuohukerma (Ingman)4.6g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto2g5.6kcal0.4g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g53728kcal2385.6g239.4g4766.2g12.4g
Valittu annoskoko10000g26864kcal1192.8g119.7g2383.1g6.2g
Annoskoko puolitettuna5000g13432kcal596.4g59.9g1191.6g3.1g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296