Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 1498g1823kcal318.4g0g59.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 749g570kcal14.1g116.1g1.5g7.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g749g210kcal4.5g44.6g1.5g18.7g
Maissi, pirkka262g323kcal7.9g68.2g2.1g8.9g
Papu, ohut vihreä, pirkka375g101kcal7.1g15.7g0.7g9g
Lehtiselleri 150g19kcal1.7g1.6g0.3g1.5g
Sipuli (kuorittu)337g91kcal4.4g16.2g0.7g5.7g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Inkivääri, tuore, silputtu38g30kcal0.7g6.7g0.3g0.7g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl150g112kcal6g12g4.5g0.1g
Rajah Mild Curry Paste (10g)38g54kcal1.5g3.3g3.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 4869g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%562g899kcal15.2g15.2g84.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 112g386kcal11.4g78.7g1.3g3.9g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 94g828kcal0g0g93.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10931kcal788.8g762.8g509.4g112.8g
Valittu annoskoko10000g5466kcal394.4g381.4g254.7g56.4g
Annoskoko puolitettuna5000g2733kcal197.2g190.7g127.4g28.2g
Arvot/100g100g55kcal3.9g3.8g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153942