Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g4008g9820kcal400.8g320.6g721.4g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl1002g351kcal10g60.1g10g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2705g4329kcal73g73g405.8g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1002g2806kcal80.2g95.2g240.5g16g
Vesi1002g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix180g90kcal2.7g18g0.9g0g
Sinappi 100g132kcal4.4g14.1g6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g35053kcal1142.2g1162g2769.2g35.4g
Valittu annoskoko10000g17527kcal571.1g581g1384.6g17.7g
Annoskoko puolitettuna5000g8763kcal285.6g290.5g692.3g8.9g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154523