Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g426g1535kcal61.4g251.2g29.9g40.1g
Riisi tumma 363g1265kcal25.4g261g8.3g14.5g
Tattarisuurimo / -jauho 320g1032kcal38g193.3g6.4g18.6g
Hirssisuurimo / -jauho 341g1218kcal38.4g234.7g9.9g10.9g
Vesi8529g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10100kcal326.4g1880.4g109g168.2g
Valittu annoskoko10000g5050kcal163.2g940.2g54.5g84.1g
Annoskoko puolitettuna5000g2525kcal81.6g470.1g27.3g42.1g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156241