Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 716g2647kcal132.4g78.7g155.3g217.5g
Sokeri 5575g22631kcal0g5569.9g0g0g
Siirappi 477g1438kcal0.5g353.5g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2385g7874kcal47.7g71.6g834.8g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 668g4744kcal5g2.7g534.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g179g716kcal0g177.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g80098kcal371.2g12507g3048.8g435g
Valittu annoskoko10000g40049kcal185.6g6253.5g1524.4g217.5g
Annoskoko puolitettuna5000g20025kcal92.8g3126.8g762.2g108.8g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297