Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g6745g1619kcal80.9g229.3g13.5g141.7g
Paprika, punainen809g208kcal7.3g37.2g3.2g16.2g
Porkkana 219g72kcal1.4g12.2g0.4g5.6g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1349g1875kcal256.3g0g94.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 337g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)540g658kcal11.9g146.8g1.6g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8864kcal715.6g851g226.2g335.6g
Valittu annoskoko10000g4432kcal357.8g425.5g113.1g167.8g
Annoskoko puolitettuna5000g2216kcal178.9g212.8g56.6g83.9g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.3g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158741