Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3299g2512kcal62g511.3g6.6g33g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka412g45kcal4.5g4.5g0.8g4.1g
Sipuli (kuorittu)289g78kcal3.8g13.9g0.6g4.9g
Purjosipuli 825g189kcal14.9g19.8g1.6g17.3g
Valkosipuli 21g22kcal1.6g3.4g0.1g0.4g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl144g108kcal5.8g11.5g4.3g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4536g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 62g547kcal0g0g61.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%412g660kcal11.1g11.1g61.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8322kcal207.4g1151g275.6g119.6g
Valittu annoskoko10000g4161kcal103.7g575.5g137.8g59.8g
Annoskoko puolitettuna5000g2081kcal51.9g287.8g68.9g29.9g
Arvot/100g100g42kcal1g5.8g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161615