Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g4058g3125kcal93.3g20.3g296.3g0g
Sipuli (kuorittu)1623g438kcal21.1g77.9g3.2g27.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)4058g3450kcal40.6g142g284.1g0g
Suola, annos 3g81g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 16g46kcal1.7g6.9g0.3g4.3g
Margariini, flora kevyt 40 162g611kcal0.3g8.6g64.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15339kcal314g511.4g1297.6g63.8g
Valittu annoskoko10000g7670kcal157g255.7g648.8g31.9g
Annoskoko puolitettuna5000g3835kcal78.5g127.9g324.4g16g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.6g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=166147