Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti2509g7026kcal85.3g140.5g677.5g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g502g803kcal40.2g20.1g65.2g0g
Paprika punainen 2346g687kcal22.1g105.6g9.4g44.6g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)878g264kcal8.8g52.7g1.8g8.8g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g3764g4893kcal414.1g56.5g338.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27346kcal1141g750.8g2185.4g106.8g
Valittu annoskoko10000g13673kcal570.5g375.4g1092.7g53.4g
Annoskoko puolitettuna5000g6837kcal285.3g187.7g546.4g26.7g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.8g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170310