Mausteinen jauheliha-linssikeitto

Mausteet:
chilirouhe, garam masala, kurkuma, curry, paprikajauhe, (inkivääri)

Kuullota sipulit öljyssä, lisää mausteet, sekoita kunnes sipulit ovat peittyneet mausteisiin.

Lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti, pieneksi pilkotut porkkanat ja linssit ja suolaa, jos haluat.

Jos lisäsit vihreitä linssejä, keitä n. 30 minuuttia, jos punaisia, keitä n. 20 minuuttia.

Lisää kikherneet ja keitä vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5227g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g1742g523kcal17.4g104.5g3.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1394g2314kcal264.8g0g139.4g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 418g1332kcal101.9g191.1g7.9g37.2g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 697g927kcal58.8g122.6g13.9g34.8g
Porkkana 348g114kcal2.2g19.4g0.7g8.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10626kcal904g908g332g168.4g
Valittu annoskoko10000g5313kcal452g454g166g84.2g
Annoskoko puolitettuna5000g2657kcal226g227g83g42.1g
Arvot/100g100g53kcal4.5g4.5g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171413