Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 2519g4794kcal434.8g140.1g275.6g13.9g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi1259g126kcal18.9g18.9g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)1259g2015kcal100.8g50.4g163.7g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2330g816kcal23.3g158.4g11.6g32.6g
Becel juokseva, annos 10g95g623kcal0g0g69.9g0g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g2519g8312kcal302.3g1637.3g47.9g226.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g33373kcal1760.2g4010.2g1137.4g546.4g
Valittu annoskoko10000g16686kcal880.1g2005.1g568.7g273.2g
Annoskoko puolitettuna5000g8343kcal440.1g1002.6g284.4g136.6g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20.1g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173007