Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu2660g9575kcal319.1g1888.3g55.9g0g
Kananmuna kuoreton 3511g5008kcal438.8g10.5g359.8g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g426g272kcal14.9g0.9g106.4g0g
Sokeri 1064g4318kcal0g1062.8g0g0g
Voi 638g4630kcal7.6g2.6g518.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 319g1054kcal6.4g9.6g111.7g0g
Appelsiini, kuorittu 1383g651kcal7.7g123.1g4.1g29g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g51016kcal1589g6195.6g2313.6g58g
Valittu annoskoko10000g25508kcal794.5g3097.8g1156.8g29g
Annoskoko puolitettuna5000g12754kcal397.3g1548.9g578.4g14.5g
Arvot/100g100g255kcal7.9g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429