Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 230g695kcal0.2g170.7g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g1920g1152kcal19.2g86.4g76.8g0g
Kasvisliemikuutio 169g515kcal16.1g22.8g39.7g2.7g
Parsa 7681g1190kcal98.3g92.2g15.4g115.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7102kcal267.6g744.2g263.8g235.8g
Valittu annoskoko10000g3551kcal133.8g372.1g131.9g117.9g
Annoskoko puolitettuna5000g1776kcal66.9g186.1g66g59g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894