Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g2463g6970kcal113.3g773.4g371.9g135.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1478g300kcal8.9g56.2g4.4g20.7g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g1478g2586kcal369.5g7.4g133g0g
Oliivi kivetön musta rainbow985g1773kcal5.9g56.2g167.5g0g
Pesto Rosso, Barilla493g1626kcal19.7g59.1g145.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2463g493kcal14.8g93.6g7.4g34.5g
Basilika, tuore148g59kcal4.6g7.4g1.2g5.8g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g493g1429kcal162.6g0g83.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g30472kcal1398.6g2106.6g1828.8g393g
Valittu annoskoko10000g15236kcal699.3g1053.3g914.4g196.5g
Annoskoko puolitettuna5000g7618kcal349.7g526.7g457.2g98.3g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176058