Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 783g6923kcal0g0g782.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4750g16296kcal484g3324.6g57g166.2g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 522g3707kcal3.9g2.1g417.5g0g
Suola, annos 3g31g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g26g81kcal2.9g17.7g1.8g7.3g
Sokeri 444g1801kcal0g443.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 574g819kcal71.8g1.7g58.8g0g
Hiiva 261g194kcal34.2g2.9g1g18g
Vesi, vesijohtovesi 1305g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1305g595kcal39.1g62.6g19.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g60834kcal1271.8g7709.6g2677.2g383g
Valittu annoskoko10000g30417kcal635.9g3854.8g1338.6g191.5g
Annoskoko puolitettuna5000g15208kcal318g1927.4g669.3g95.8g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.5g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070