Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 1574g2725kcal119.6g36.2g236g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1574g5195kcal31.5g47.2g550.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1967g1102kcal167.2g98.3g3.9g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi1574g7081kcal102.3g944.1g330.4g48.8g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton629g4532kcal0g0g503.5g0g
Mangosose, Piltti1967g1180kcal7.9g295g7.9g19.7g
Sokeri 669g2715kcal0g668.1g0g0g
Liivatelehti, gelatiini47g165kcal40.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g49387kcal937.8g4177.8g3264.8g137g
Valittu annoskoko10000g24694kcal468.9g2088.9g1632.4g68.5g
Annoskoko puolitettuna5000g12347kcal234.5g1044.5g816.2g34.3g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199