Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1519g9114kcal319g100.3g820.3g0g
Kookoshiutale 506g3346kcal41.2g32.4g326.7g82.5g
Kananmuna kuoreton 760g1083kcal94.9g2.3g77.8g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)1899g13671kcal1.9g1.9g1519g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g1266g734kcal113.9g63.3g2.5g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)1266g1582kcal41.8g46.8g126.6g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g380g1443kcal5.3g355.8g0g0g
Leivinjauhe 63g111kcal3.3g23.9g0g0.3g
Raparperi 2279g767kcal15.7g125.3g2.3g31.9g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten63g209kcal14.9g28.5g13.3g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g64123kcal1303.8g1561g5777g243.4g
Valittu annoskoko10000g32061kcal651.9g780.5g2888.5g121.7g
Annoskoko puolitettuna5000g16031kcal326g390.3g1444.3g60.9g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904