Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1032g289kcal6.2g61.4g2.1g25.8g
Peruna, vanha, kuorittu 2381g1813kcal44.8g369g4.8g23.8g
Maissi, pakaste (Spar) 200g318g352kcal13.3g62.2g7.3g0g
Lihapulla 1kpl/15g1191g2857kcal178.6g111.9g178.6g7.1g
Makaroni, tumma 952g3425kcal128.6g625.7g28.6g56.2g
Vesi3968g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi32g89kcal2.9g2.2g7.3g0g
Turun sinappi, mieto127g241kcal6.3g35.6g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18132kcal761.4g2536g472.6g225.8g
Valittu annoskoko10000g9066kcal380.7g1268g236.3g112.9g
Annoskoko puolitettuna5000g4533kcal190.4g634g118.2g56.5g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735