Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1062g1515kcal132.7g3.2g108.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka483g4247kcal0g0g482.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1882g6458kcal191.8g1317.6g22.6g65.9g
Leivinjauhe 97g170kcal5g36.5g0g0.5g
Sokeri 821g3330kcal0g819.6g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki965g541kcal82g48.3g1.9g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g965g1710kcal1.9g94.6g1.9g0g
Mustikka2896g964kcal14.5g185.3g11.6g95.6g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)483g1786kcal67.6g265.4g38.6g53.1g
Sokeri 348g1411kcal0g347.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g44261kcal991g6235.2g1336g430.2g
Valittu annoskoko10000g22130kcal495.5g3117.6g668g215.1g
Annoskoko puolitettuna5000g11065kcal247.8g1558.8g334g107.6g
Arvot/100g100g221kcal5g31.2g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956