Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1374g2281kcal261.1g0g137.4g0g
Keittojuurekset, apetit687g179kcal6.2g33g2.1g15.8g
Peruna, keskikokoinen 60g1374g825kcal20.6g178.7g1.4g12.4g
Lihaliemikuutio Maggi19g53kcal1.7g1.3g4.3g0g
Kasvisliemikuutio 19g58kcal1.8g2.6g4.4g0.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g430g1203kcal81.6g0.1g94.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g52g39kcal3.9g4.9g0.3g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Vesi5154g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)189g51kcal2.5g9.1g0.4g3.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha101g168kcal19.3g0g10.1g0g
Keittojuurekset, apetit51g13kcal0.5g2.4g0.2g1.2g
Peruna, keskikokoinen 60g101g61kcal1.5g13.2g0.1g0.9g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g32g89kcal6g0g7g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g3.8g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi380g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10067kcal814.8g493.4g525.6g68g
Valittu annoskoko10000g5033kcal407.4g246.7g262.8g34g
Annoskoko puolitettuna5000g2517kcal203.7g123.4g131.4g17g
Arvot/100g100g50kcal4.1g2.5g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183250