Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl1213g1589kcal157.7g6.1g104.3g0g
Sokeri 1777g7214kcal0g1775.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1704g5847kcal173.7g1192.9g20.4g59.6g
Leivinjauhe 78g138kcal4.1g29.6g0g0.4g
Voi 784g5688kcal9.3g3.1g637.5g0g
Maito, Kevyt1307g601kcal41.8g62.7g19.6g0g
Mustikka metsä- 3136g1381kcal15.7g200.7g18.8g103.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g44915kcal804.6g6541.2g1601.2g327g
Valittu annoskoko10000g22458kcal402.3g3270.6g800.6g163.5g
Annoskoko puolitettuna5000g11229kcal201.2g1635.3g400.3g81.8g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149