Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g51g371kcal0.5g0.5g40.7g0g
Nakki, keskiarvo 2035g4747kcal232g23.6g419.3g0.2g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g5088g1527kcal76.3g229g20.4g127.2g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g1357g611kcal2.7g149.3g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g1357g2171kcal28.5g51.6g203.5g1.4g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g102g222kcal6.3g25.2g10.6g0g
Basilika, kuivattu 10g26kcal1.5g2.1g0.4g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19349kcal695.6g962.6g1389.8g265.8g
Valittu annoskoko10000g9674kcal347.8g481.3g694.9g132.9g
Annoskoko puolitettuna5000g4837kcal173.9g240.7g347.5g66.5g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966