Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)5621g17986kcal562.1g3541g129.3g786.9g
Vehnäjauho puolikarkea 3045g10446kcal310.2g2131.1g36.5g106.6g
Ohrajauho 258g843kcal21.3g165.9g5.2g19.6g
Siirappi, tumma562g1799kcal0.6g415.9g0g0g
Rypsiöljy 422g3728kcal0g0g421.5g0g
Suola, annos 3g94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g69604kcal1788.4g12507.8g1185g1826.2g
Valittu annoskoko10000g34802kcal894.2g6253.9g592.5g913.1g
Annoskoko puolitettuna5000g17401kcal447.1g3127g296.3g456.6g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191154