Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 3842g1294kcal26.5g211.3g3.8g53.8g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g55g332kcal3.7g31.9g19.2g0g
Ruokosokeri461g1879kcal0g460.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 154g515kcal0.1g125.4g0.1g2.2g
Mansikka 5489g2554kcal27.4g461g11g104.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13146kcal115.4g2580.4g68.2g320.6g
Valittu annoskoko10000g6573kcal57.7g1290.2g34.1g160.3g
Annoskoko puolitettuna5000g3287kcal28.9g645.1g17.1g80.2g
Arvot/100g100g66kcal0.6g12.9g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727