Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g5643g9594kcal1072.2g0g564.3g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g42g146kcal4.2g32.2g1.1g0g
Katkarapu 2822g1930kcal407.4g0g31g0g
Pekoni, paistettu 1411g7266kcal231.9g0g715.2g0g
Mustapippuri 28g79kcal3.1g10.8g0.9g7.5g
Timjami 11g32kcal1g3g0.8g4.2g
Chili mausteseos, Old El Paso42g119kcal3.4g20.7g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g38330kcal3446.4g133.4g2631.6g23.4g
Valittu annoskoko10000g19165kcal1723.2g66.7g1315.8g11.7g
Annoskoko puolitettuna5000g9583kcal861.6g33.4g657.9g5.9g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.7g13.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197313