Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1791g542kcal22.4g85.9g3.6g30.4g
Valkopippuri 71g200kcal7.3g29.9g1.5g18.5g
Suola, annos 3g109g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt2170g998kcal69.5g104.2g32.6g0g
Pekoni rasvainen 1519g5712kcal182.3g0g562.1g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 4341g5994kcal813.9g0g303.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g26891kcal2190.8g440g1807.4g97.8g
Valittu annoskoko10000g13446kcal1095.4g220g903.7g48.9g
Annoskoko puolitettuna5000g6723kcal547.7g110g451.9g24.5g
Arvot/100g100g135kcal11g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849